domingo, 24 de febrero de 2013

"Celebració de la vida" gràcies al micromecenatge

El 3er Festival Cabanyal Íntim gira en torn a la "Celebració de la vida". Totes les obres i activitats programades per a la tercera edició del Festival tindran aquesta temàtica comú.

Com molts ja sabeu des dels seus inicis, l'autogestió ha sigut el model de finançament del Cabanyal Íntim. Un festival que aposta per la cultura al marge del poder i les seues deficitàries polítiques culturals. El equip de Cabanyal Íntim ha fet un projecte a la plataforma de micromecenatge Verkami, per poder autofinançar el Festival un any més. Aquest any 2013 el festival tindrà lloc durant els dies 26, 27 i 28 d'Abril, i com ja s'ha dit, serà la tercera edició del Cabanyal Íntim.

El Festival traça anualment un itinerari artístic pel barri mariner del Cabanyal amb espectacles que aborden el fet teatral des de les seues múltiples variants. El teatre, la dansa, el circ, la música en directe, el cabaret underground, la manyaga, el vídeo art o la poesia dramatitzada s'instal.len així en dormitoris, salons, cuines i terrasses de les llars del Cabanyal. 

L'Encenari d'aquest Festival es especialment important, no sols per que li dona credibilitat al seu adjectiu de "Íntim", sinó perquè a més, es un festival social que tracta de recuperar l'activitat social i cultural al barri del Cabanyal, donant-li visibilitat.

Aquest Festival, organitzat per Francachela Teatre i la plataforma cívica Salvem el Cabanyal, te com a principals objectius:

  • Dinamitzar el barri del Cabanyal, declarat Bé d'Interès Cultural (BIC) en 1993, amb la implantació d'una ruta teatral i performativa per tal d’atraure a la ciutadania; i donar a conèixer el seu patrimoni històric a través de la peculiar arquitectura de les seues cases, convertides en espais escènics durant el Festival.
     
  • Potenciar, incentivar i donar visibilitat a la creació, recerca i producció escènica contemporània que es forja en la nostra Comunitat i oferir als seus creadors un espai per a exhibir els seus treballs.
Si estàs d'acord amb aquesta iniciativa, i estimes tant el barri del Cabanyal i el art com nosaltres, et convidem a formar part i ajudar a fer realitat una nova edició del Festival Cabanyal Íntim. 

Pots participar al projecte al següent enllaç: Verkami 3er Festival Cabanyal Íntim 

Moltes gràcies a tots i totes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario